Najpogostejša vprašanja

Glamping Laze se nahaja v Poljanski dolini, v kraju Laze, ki je od Smučarskega centra Cerkno oddaljen slabe 3 kilometre.

Glamping Laze sestavljajo štiri hiške, Afrodita, Robin hood, Odisej in Borovnica. V sklopu glampinga se nahaja tudi soba za sprostitev Gorski biser z jacuzzijem in savno,  parkirišče za avtodome in prostor za šotorišče.

Hiški Afrodita in Robin Hood ter soba Gorski biser sprejmejo dve osebi, hiška Odisej največ 4 osebe in hiška Borovnica največ 6 oseb.

Hiške Afrodita, Odisej in Borovnica imajo na zunanji terasi svoj lastni jacuzzi (v terminu od 1. novembra do 15. aprila pa zaradi vremena jacuzzi zamenjamo za vročo kad). V privatni sobi Gorski biser se nahajata jacuzzi in savna. Gostje, ki bivajo v hiški Robin Hood pa se lahko odpočijejo na gugalnici.

NE, vsaka hiška ima svojo lastno kopalnico.

DA, v hiškah so posteljnina, brisače in kuhinjske krpe.

DA, končno čiščenje je vključeno v ceno.

Hišni ljubljenčki so dobrodošli v vseh hiškah (Afrodita, Borovnica, Odisej in Robin Hood) in bivajo brezplačno, v sobi Gorski biser pa žal niso dovoljeni.

Check-in je od 14:00 dalje, Check-out pa do 10:00.

Ključe lahko prevzamete na naslovu Laze 8, 4224 Gorenja vas, katere vam izročijo lastniki sami in vam podajo nadaljnja navodila, kako priti do hiške.

Hiške Afrodita, Odisej in Borovnica imajo svoje parkirišče zraven hiške, hiška Robin Hood pa ima parkirišče pod hribom.

Pri nas imate v ceno vključen zajtrk, ki vam ga vsako jutro dostavimo pred hiško. V sosednji vasi pa se nahaja gostilna Metka. V poletnih mesecih pa se lahko med vikendi okrepčate tudi v restavraciji na vrhu Smučarskega centra Cerkno.

Naša lokacija predstavlja odlično izhodišče za raziskovanje Poljanske in Selške doline. Gostje imajo v okolici na voljo veliko pohodnih in kolesarskih poti ter turističnih znamenitosti. V vasi se nahaja travnato igrišče, kjer lahko igrate nogomet, košarko in badminton. Več o samih namigih, kaj početi pri nas pa si lahko preberete v zavihku doživetja.

Niste našli odgovora na vprašanje?

Stopite v kontakt z nami! Vprašanje nam lahko posredujete s pomočjo spletnega obrazca in e-mail naslova, lahko pa nas tudi pokličete na +386 41 66 55 48